Journaling

Ne Scriem Propriile Noastre Basme (Jurnal de Călătorie din…

“Nici o bucurie nu poate fi împlinită dacă nu este împărtăşită…” 

Regina Maria

Din amintiri de demult, ce-mi par atât de aproape de suflet și totuși îndepărtate de cine sunt azi, retrăiesc printre aceste rânduri emoțiile de atunci. Ce bucurie să avem ancore către trecut prin cuvinte și fotografii, aceste povești moderne în care ne scriem propriile noastre basme.

Read more “Ne Scriem Propriile Noastre Basme (Jurnal de Călătorie din Balchik)”
Travel

Jurnal de călătorie: camping în Măcin (magia de a…

E un citat care spune că “some of the best moments are never captured by cameras (…) and cherished together with the best people”.

Am înțeles asta cel mai bine într-o seară de Februarie, la cafeneaua favorită cu povești (Coftale) alături de niște oameni dragi (C., M. & A.) chiar cu puțin timp înainte ca anul 2020 să capete o altă traiectorie.

Read more “Jurnal de călătorie: camping în Măcin (magia de a fi împreună)”
Travel

Jurnal de călătorie: Mănăstirea Cârța

Sunt locații/ atracții turistice în care nu planific să ajung musai, decât dacă este la îndemână, dar cumva lucrurile se leagă și iată cum aceste “locuri-întâmplări” vin cu surprize neașteptat de frumoase.

Aici, la mănăstirea cisterciană Cârța, a fost o abatere ușoară de la drumul dinspre Sibiu la București.

Înainte de a-mi citi destăinuirea, te invit să vezi clipul de mai jos…ca să înțelegi mai bine ce urmează.

Read more “Jurnal de călătorie: Mănăstirea Cârța”
Journaling

Jurnal de călătorie: Vulcanii Noroioși și o bucurie nouă

Am să tot repet, orice călătorie exterioară reprezintă un combustibil puternic pentru călătorii sau/și revelații interioare.

După o vizită scurtă la Vulcanii Noroioși mi-am dat seama că nu am nevoie de mult…

💫 nu am nevoie de mult timp, cât să frâng rutina și să-mi aloc câteva zeci de minute pentru o rază de soare și un loc pe care l-am mai văzut cândva demult, dar pe care l-am privit cu o bucurie nouă.

Read more “Jurnal de călătorie: Vulcanii Noroioși și o bucurie nouă”
Travel

Jurnal de călătorie: Poezia din Colibița

Încerc, pentru a nu știu câta oară, să cuprind cu ochii, cu sufletul, cu mintea, cu inima, cu tot ce sunt eu… acest peisaj modelat de măreția naturii, acest lac atât de drag mie care este înconjurat, îmbrățișat, iubit și ascuns de munții Bârgău și Călimani.

Încerc să fotografiez cu ochii acest loc magic, mângâiat cu nespusă dragoste de răsărit la Est, iar la Vest apusul îl dă tribut cerului plin de stele, în nopțile senine, dar doar până dimineața devreme.

Read more “Jurnal de călătorie: Poezia din Colibița”
error: Content is protected !!